Commissiewerk,  Den Helder,  PvdA

PvdA lidmaatschap opgezegd

Dat was het dan, ik ben geen lid meer van een politieke partij. Ik heb gisteren mijn lidmaatschap van partij en eerder al voor de fractie opgezegd. Reden hiervoor zijn meer dan een en de laatste druppel heb ik eerder hier uitgelegd.

Toch was het interessant even achter de schermen te kijken van het politieke leven in Den Helder. Wie met wie en wie tegen wie, waar gaat het om inhoud en waar speelt eigenlijk alleen persoonlijke relatie en rol. Wie durft iets te zeggen en wie durft ook maar gewoon zijn mond te houden en te luisteren. Waarom hebben alle het over vertrouwen in de politiek maar doen – coalitie en opposite – eigenlijk te weinig aan om het (terug) te winnen. Waarom is een gebouw het meest belangrijke onderwerp in deze stad en is er altijd duidelijk wie welke pet op zijn hoofd heeft als hij of zij in de raad zit.

Naar een andere partij ben ik de afgelopen twee dagen meerdere keren gevraagd, maar eigenlijk ben ik er blij even niet meer over partijen en programma ’s te moeten denken, maar gewoon bij ieder onderwerp mijn eigen opnie te kunnen geven. Ik moet alleen nog kijken waar….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *